Τελευταία ευκαιρία για επίσκεψη την Δευτέρα 6 Μαρτίου στις εκθέσεις Detrop-Oenos και Ελλήνων Κόσμημα

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 6 Μάρτιος, 2017

Αυξημένη επισκεψιμότητα από Έλληνες και ξένους εμπορικούς επισκέπτες και επαγγελματίες καταγράφουν οι εκθέσεις Detrop-Oenos, Infacoma-Aquatherm και Ελλήνων Κόσμημα, που βρίσκονται σε εξέλιξη από την ΔΕΘ-Helexpo.

Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης πλημμύρισε σήμερα από κόσμο, ο οποίος από το πρωί επισκέπτεται τις εκθέσεις Detrop-Oenos, που συνεχίζονται και αύριο.

Αύριο είναι η τελευταία ημέρα διοργάνωσης και της Ελλήνων Κόσμημα, την οποία επισκέπτονται οργανωμένες εμπορικές αποστολές από όλη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Η Detrop-Oenos προσέλκυσε το ενδιαφέρον 300 προσκεκλημένων ξένων αγοραστών-εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού με τους εκθέτες, γεύτηκαν την ελιά, το ελαιόλαδο και τα αποστάγματα στα θεματικά αφιερώματα της έκθεσης, καθώς και πολλές ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες στα Pop up Restaurants.

Σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά της προηγούμενης διοργάνωσής της κινείται η επισκεψιμότητα και στην έκθεση Ελλήνων Κόσμημα, η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Με τη συμμετοχή των δυναμικότερων brands της αγοράς, η έκθεση αναπτύσσεται σε 12.000 τμ. και φιλοξενεί περισσότερες από 270 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με θετικό απολογισμό ολοκληρώνονται σήμερα οι εκθέσεις Infacoma-Aquatherm

Με τις καλύτερες επιδόσεις με δεδομένο και το γεγονός ότι για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Αθήνα περατώνεται σήμερα το εκθεσιακό δίδυμο Infacoma-Aquatherm.

Οι δύο εκθέσεις συγκέντρωσαν 200 εκθέτες, συμμετοχές από 17 χώρες και κάλυψαν εκθεσιακό χώρο 10.000 τμ.

Οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες των Infacoma και Aquatherm προήλθαν, μεταξύ άλλων, από Ρωσία, Αίγυπτο, Λιβύη,

Βουλγαρία και Σουηδία, ενώ βέβαια μεγάλη ήταν και η προσέλευση επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα.

Οι εκθέσεις Infacoma-Aquatherm διοργανώνονται από κοινού με την Be-Best.