Καλώς ήρθατε στην INFACOMA 2016!

H INFACOMA παρά την γενικότερη οικονομική συγκυρία παραμένει το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της Δόμησης και μια μοναδική ευκαιρία επιχειρηματικής δικτύωσης.
 
Η αντοχή της στο χρόνο και η επικαιροποίηση του περιεχομένου της αποδεικνύει ότι είναι ένας δυναμικός θεσμός με ικανότητα προσαρμογής στις εγχώριες αλλά και διεθνείς μεταβολές. 
 
Ενδεικτικό της τεράστιας αναγνωρισιμότητας  αλλά και της δυναμικής της,  που έχει  όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί το γεγονός της σταθερής και σίγουρης επισκεψημότητας (30.000 επισκέπτες με 9.000 εξ΄ αυτών εμπορικούς). 
 
Η 33η  INFACOMA, οδηγώντας τις εξελίξεις για μια ακόμη φορά στο χώρο της δόμησης, έρχεται να αναδείξει και να προωθήσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και νέα υλικά, που αφορούν την αναβάθμιση κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και τη σύγχρονη αρχι-τεκτονική. Εφαρμόζοντας ιδιαίτερη οικονομική τιμολογιακή πολιτική, με σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές ενοικίασης χώρων και ταυτόχρονα δίνοντας έμφαση στην προβολή και προώθηση της έκθεσης με βασι¬κότερο στόχο την αύξηση των ξένων εμπο¬ρικών επισκεπτών, η INFACOMA καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της συμμετοχής σας.