ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ENERGYTECH, INFACOMA & FURNIDEC Business - FURNIMA

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος, 2013

Την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, ως τη μοναδική διέξοδο, που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, υπέδειξε χθες ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτος Σιμόπουλος, εγκαινιάζοντας τις εκθέσεις ENERGYTECH, INFACOMA και FURNIDECBusiness-FURNIMA.

Ο κ. Σιμόπουλος τόνισε πως στο πλαίσιο αυτό προχωρά και η υλοποίηση έργων υποδομής πανελλαδικά με την ολοκλήρωση υφιστάμενων σχετικών δράσεων και τη συνεχή δρομολόγηση νέων. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Θεόδωρος Σουμπάσης, υπογράμμισε πως οι τρεις εκθέσεις, που εγκαινιάστηκαν, αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια των επιχειρήσεων να βγουν από την ύφεση και να επανέλθουν σε αναπτυξιακή τροχιά. 

«Ως διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO έχουμε αποφασίσει και δεσμευτεί να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία και την προσπάθεια των επιχειρήσεων όλης της χώρας να καταστούν περισσότερο ανταγωνιστικές και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό» δήλωσε επιπλέον ο κ. Σουμπάσης. 

Η 5η ENERGY TECH, η 30η INFACOMA και η 7η FURNIDEC Business-14η FURNIMA, πραγματοποιούνται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 21-24 Φεβρουαρίου. 

Το μεγάλο αυτό "ραντεβού" της βιομηχανίας, της μεταποίησης και του εμπορίου, έχει μοναδικές προδιαγραφές, καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί μόλις με μια επίσκεψη να έρθει σε επαφή με τις επιχειρήσεις-εκθέτες και των τριών εκθέσεων. 

Βαρύνουσα σημασία για τους επισκέπτες έχει το γεγονός πως μπορούν να αξιοποιήσουν την επίσκεψη τους στην έκθεση, καθώς εάν επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», ο συνδυασμός της ENERGY TECH και της INFACOMA παρέχει ότι χρειάζεται όποιος θέλει να ενταχθεί σ´ αυτή τη δράση. Αυτό συμβαίνει γιατί στις δύο εκθέσεις προβάλλονται όλες οι λύσεις-προϊόντα για τη θερμομόνωση-κέλυφος κτιρίων, αλλά και για την αντικατάσταση κουφωμάτων και συστημάτων σκίασης, αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού, αντικατάστασης εξοπλισμού του λεβητοστασίου ή τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ.. 

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ 

Οι επισκέπτες των εκθέσεων έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με το εισιτήριο εισόδου και σε κληρώσεις με πλούσια δώρα. Στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Περίπτερο 15, 4 τυχεροί κερδίζουν :

μία ενεργειακή μαντεμένια σόμπα από τον Όμιλο ΦΡΑΓΚΟΣ

ένα μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι από τον Όμιλο ΦΡΑΓΚΟΣ

έναν λέβητα ξύλου 35-40kw από την εταιρία PROGETTO PELLETS

έναν λέβητα pellet-ξύλου SF L4 από την εταιρεία ARIES 

Παράλληλα και σε stand εκθετών θα υλοποιηθούν και άλλοι επιμέρους διαγωνισμοί προϊόντων τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις: 

Για την ENERGYTECH: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=2400

Για την INFACOMA: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=2401

ΓιατιςFURNIDEC Business-FURNIMA: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=2469